معاون بهره برداری ازمنابع آب خوزستان:
محدودیت منابع آبی حوزه كرخه نگران كننده است
شبکه شوش: معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به خشكسالی های اخیر گفت: محدودیت منابع آبی در حوزه كرخه به شدت نگران كننده است.
به گزارش شبکه شوش از ایرنا، مهندس ' فتح الله دهكردی ' در حاشیه نشست هم اندیشی صدور پروانه های بهره برداری و ارائه تجارب در زمینه بهره برداری از شبكه های آبیاری كشور با بیان این مطلب به خبرنگاران افزود: میزان آورد رودخانه كرخه حدود 20 درصد سالهای نرمال است كه این آمار بسیار نگران كننده است.
وی تصریح كرد: با وجود پیش بینی بارندگی نرمال در پاییز سال جاری در حوزه دز و بخصوص كرخه بارندگی های چندانی صورت نگرفت ولی امیدواریم با بارش های ماه جاری و بارش نزولات جوی در چند ماه باقیمانده از فصل بارندگی، این نگرانی ها مرتفع شود.
دهكردی عملكرد مدیریت منابع آب حوزه دز را در ماههای اخیر مدبرانه توصیف كرد و افزود: ذخایر آبی سد مخزنی دز با توجه به ضرورت تامین آب كشت های بهاره و تابستانه با مدیریت سختگیرانه و با دقت بیشتر مدیریت شده است.
معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب وبرق خوزستان از مصرف كنندگان و بهره برداران آب به ویژه كشاورزان خواست مانند گذشته با شركت های بهره برداری از شبكه های آبیاری و امور آب های مناطق در مدیریت مصرف آب همكاری و به منظور حفظ ذخایر استراتژیك آب در سد های استان بخصوص برای كشت های تابستانه صرفه جویی كنند.
|