08102026دوشنبه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۰۵۰۱۰۷5950

امام جمعه ی شهرستان شوش گفت : این دشمن نامرد نه اهل مذاکره است و نه دنبال آتش بس است بلکه هدفش این است که اتحاد را به هم بزند

ارسال فایل صوتی خطبه ها  و عکس ـ  رامین آریان

تایپ و ارسال خبر ـ عباس کرم الهی

به همت ستاد برگزاری نماز جمعه ؛ نماز سیاسی عبادی این هفته روز جمعه29 اسفند ماه   1404 هم زمان با  روز « هنرهای نمایشی  » به مجری گری «  برادر پاسدار محمد عینعلی  » ـ تلاوت قرآن « علی احمدی  » ـ مؤذنی « دکتر عبدالعزیز حجازی » ـ  مکبری « مصطفی کعبی » ـ  قرائت زیارت آل یاسین  توسط « حاج عبدالرحیم انصاری » ـ بیان احکام شرعی توسط « حجت الاسلام شیخ حسین آل کثیر  »  به امامت « حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی»  امام جمعه ی شهرستان شوش به علت کثرت جمعیت  در صحن و سرای  حرم مطهر حضرت دانیال نبی(ع) برگزار شد .

به گزارش شوش نیوز ؛ با حضور« دکتر محسن ستاری فر سرپرست فرماندار شوش ـ  مهندس خالد لطیفی مجد معاونت برنامه ریزی فرمانداری ـ حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر رئیس اداره ی تبلیغات اسلامی ـ نعیم عبدالخانی رئیس اداره ی آموزش و پرورش شهرستان شوش ـ  عبدالله قربانی‌فر، رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان شوش ـ  علیرضا مرداس مدیر توزیع برق شهرستان شوش  ـ حسین داودی رئیس نهضت سواد آموزی شهرستان شوش ـ علی الهایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثار گران شهرستان شوش دانیال(ع) ـ  غلامحسین نظری رئیس کمیته ی امداد حضرت امام خمینی شوش ـ  عیسی ناصر رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای  ـ علی سعدی رئیس امور عشایر ـ  جمعی از عشایرغیور ـ  جمعی از هنرمندان ـ اصحاب رسانه و مطبوعات ـ رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ـ اعضای قرارگاه پدافند رسانه ای سپاه ناحیه ی شوش دانیال(ع) و بانوان» نماز جمعه ی شهرستان شوش به امامت حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی    در صحن و سرای  حرم مطهر حضرت دانیال نبی(ع) برگزار شد .

امام جمعه ی   شهرستان شوش در ابتدا  ی خطبه ی اول به دعا و نیایش پرداخت و گفت : « بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ .  الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ. لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ . حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ . العبد المؤید و رسول المسدد . المصطفی الامجد . المحمود الاحمد ابوالقاسم المصطفی محمد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداة المهدییّن المعصومین سیّما بقیّة ‌الله فی الارضین و السّلام علی ائمّة المسلمین و هداة المستضعفین و حماة المؤمنین.أُوصِيكُمْ  عِبَادَ اللَّهِ  و نفسی بِتَقْوَى اللَّه»

خطیب نماز جمعه ی  شهرستان شوش ضمن عرض سلام مجدد محضر همه ی نمازگذاران ؛ ابتدا خودم و بعد شما خوبان را دعوت می کنم به تقوی الهی می کنم که   همان راه خداست ـ راه انبیاست ـ راه پیغمبران است که از مسیر انجام  واجبات و ترک محرمات ـ خدمت به خلق و گره گشایی از مردم می گذرد.  ـ روز جمعه است متعلق به آقامان ـ صاحبمان ـ ولی نعمتمان  تعجیل  در فرجش صلوات محمدی(ص) ختم بفرمائید  . صلوات دوم جهت پیروزی سپاه اسلام ؛ نابودی آمریکا و اسرائیل صلوات حیدری ختم بفرمائید ؛ در حال و هوای چند روزِ بعداز ماه مبارک رمضان هستیم ؛ ماه بهار قرآن ؛ ماهی که سراسر حکمت ها و درسهاست ؛ در ماه مبارک رمضان مأنوس شدیم با قرآن کریم ؛ در ماه مبارک رمضان مأنوس شدیم با دعا و توسل ؛ با ذکر استغفار ؛ با بندگی خدا و این ارتباط را حفظ می کنیمنه تنها در طول سال بلکه در طول عمرمان از این روح معنوی خدا باید بهره مند شویم ؛ از این ماه مبارک رمضان آیات  قرآنِ زیادی را انس گرفتیم ؛ آیه های زندگی ؛ آیه های هدایت بخش ؛ آیه های امید آفرین؛ آیه هایی که رهبر و امام شهید مان در ماه مبارک رمضان ؛ مأنوس بود با قرآن کریم ؛ در حال تلاوت قرآن بود که به فوضِ عظیمِ شهادت رسید ؛ این حافظ و مفصر قرآن در حالِ تلاوتِ قرآن بود ؛ لذا بزرگترین درسِ امامِ شهیدمان این است که با این آیه های قرآن زندگی بکنید ؛ باور داشته باشیم این آیه های قرآن را ؛ یکی از زیباترین آیه های قرآن که چراغ راه و هدایت است و بارها رهبر شهیدمان می فرمود این بود : « و من ینصروا الله من ینصرو» خدا را یاری کردید  ؛ خدا هم تو را یاری می کند ؛ خدا تو را پشتیبانی می کند ؛ اگر برای خدا قدم برداشتی خدا هم برایت جبران می کند  ؛  این آیه های قرآن است .


امام جمعه ی شهرستان شوش افزود : امت حزب الله پیروز است ؛ دلها آرام ؛ نگاه بکنید به این دوران امامت امام شهیدمان ؛ در تمامِ این دوران دلها آرام بود ؛ با توکل بر خدا ؛ با ایمانی راسخ ؛ با اراده ایی الهی در مقابل فرعون های زمان می ایستاد ؛ هیچ وقت باج نمی داد؛ هیچوقت عقب نشینی نمی کرد چرا؟ چون مثلِ استاد بزرگش حضرت امام خمینی(ره) رهبر کبیر  و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایمان داشت به آیه های قرآن ؛ ایمان داشت به وعده های الهی ؛ ایمان داشت به تمام آیه ها و احادیث اهل بیت(ع) ؛ این امام شهید ما فرمود : « من از روز اول جنگ در ایام دفاع مقدس ؛ در آن ایام دفاعِ هشت ساله ی ما در دفاع مقدس ؛ از روز اول جنگ تا الان یک روز نا امید نشدم ؛ در روزهایی که خبرهای سخت ؛ بر شهادت بعضی از  عزیزان ؛ بمبارانها را می شنیدم ؛ دلها بعضی وقتها تکان می خورد ؛ من توکلم بر خدا بود ؛ هیچوقت نا امید نمی شدم » چرا؟ چون باور داشتم خداوند حامی اسلام است ؛ حامی انقلاب اسلامی است ؛ این درسِ توکل ؛ این درس ایمان ارشمند است ؛ لذا چقدر زیبا امام شهیدمان در یکی از سخنرانی هایش فرمود « کلام آخر من به شما ای مؤمنین ؛ ای شیعیان ؛ ای مسلمانان ؛ آیه ی قرآن برایتان بخوانم « ولا تهنو ولا تحزنو ا و انتم الا علون ان کنتم مؤمنین»  پیروزید ؛ نهراسید ؛ نگران نباشید ؛ اگر در راه خدا حرکت کنید سرافرازید ؛ پرچم اسلام بالاست ؛ این امام شهید ما لحظه لحظه ی عمرش به ما درس استقامت داد .


خطیب امام جمعه در ادامه یاد آور شد : امام شهید مان فرمود : « قدرت خدا را نمی توانند در این حوادث ببینند و تحلیل های مادی در این مسائل می کنند ؛ عقب می مانند ؛ حا می مانند ؛ کسانی که همه ی تحلیل هایشان دنیاایی و مادی است ؛ فکر نمی کنند که دلها دست خداست ؛ فکر نمی کند تو اگر برای خدا حرکت کردی ؛ خدا محبتت را در دلها قرار می دهد ؛ خدا مردم را در میدان می آورد» ؛ امام شهید ما فرمود : « بعد معنوی و بسیار مهم این حوادث و این حضور با شکوه مردم با شور و شعور در میدان همین است ؛ خدای متعال این کار را می کند ؛ وقتی خدای متعال  چنین حرکتی را در ملت به وجود می آورد ؛ انسان باید احساس کند که اراده ی الهی بر پیروزی این ملت است .


حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه خاطر نشان نمود : خدا اراده کرده که ایران ملت پیروز باشند؛ حالا صدتا مثل آمریکا و ترامپ لعنتی میان در میدان « چراغی را که ایزد برافروزد ـ هر آن کس پف کند ریشش بسوزد » این را امام شهید ما فرمود و در ادامه فرمود : « آیا دست خدا را به وضوح نمی شود  دید ؟ »« ولا تهنو ولا تحزنو ا و انتم الا علون ان کنتم مؤمنین»  که در باره پیامبر در نهایت شدت در غار ثور تنها بود ؛ بی کس بود کسی یاری اش بود جز خدا؟ این خداوند رحمن و رحیم ؛ این خداوند قادر جبران می کند لذا کلام آخر در خطبه ی اول که این امام شهید ما فرمود : « خدا درسهای قدرت خود را در این کشور و در این جامعه در میان این ملت را فعال کرده ؛ چقدر امام در وصف ملت گفت ؛ چقدر امام شهید ما در وصف شما ملت گفت ؛ در مورد مردم با بصیرت و با غیرت فرمود و فرمود : « دستان خدا در این ملت حضور پیدا کرده است ؛ یدالله به میدان آمده است» ؛ ناو هوا پیما بر آمریکا فرار کرد رفت هزار کیلومتر دورتر ؛ دیدید معجزه ی خدا را؟ دیدید معجزه ی خدا را؟ دیدید وعهده های الهی این مرد خدا ؛ این شهید رمضان را ؟  بارها و بارها به ما درس توکل یاد داد ؛ به ما درس غیرت داد ؛ به ما درس اعتقاد به وعده های قرآن داد و عمل به آیه های زندگی داد ـ خدایا بار پروردگارا توفیق عمل به آیه های قرآن به همه ی ما عنایت بفرما ـ خدایا باتر پروردگارا ما را در را قرآن ثابت قدم عنایت بفرما  .


امام جمعه ی  شهرستان شوش  در آغاز خطبه ی دوم گفت :همانند خطبه اول بیانات خود را با دعا شروع کرد و گفت :  بسم الله الرّحمن الرّحيم ـ الحمدو المجد و سنا ؛ الحمدلله ربّ العالمين. والصّلاة والسّلام علي سيّدنا و نبيّنا و حبيب قلوبنا ابي القاسم المصطفي محمّد و علي آله الأطيبين الأطهرين المنتجبين. سيّما علي اميرالمؤمنين و الصّدّيقة الطّاهرة فاطمة الزّهرا سيّدة نساء العالمين و الحسن والحسين سيّدي شباب اهل الجنّة و علي بن الحسين و محمّدبن علي و جعفربن محمّد و موسي بن جعفر و علي بن موسي و محمّدبن علي و علي بن محمّد والحسن بن علي والخلف القائم المهدي. حججک علي عبادک و امنائک في بلادک و صلّ علي ائمّة المسلمين و حماة المستضعفين و هداة المؤمنين. اوصيکم عباد الله و نفسي بتقوي الله. مجددا خودم و شما برادران و خواهران نمازگزار را دعوت می کنم به تقوا الهی ـ دعوت می کنم به عمل به آیایه های قرآن ـ دعوت می کنم که زندگی هامون بوی قرآن بدهد ؛ رفتارمان قرآنی با شد ؛ قرآن کتاب زندگی است ؛ قرآن برای هدایت است ـ قرآن کتابِ عبور از تمام مشکلات و تمام بحران هاست ؛ قرآن راه نجاتِ بشر است ؛ دنیا به این باور نزدیک شده و دارد می رسد ؛ که وقتی این آیه های قرآن را قرائت می کنی ؛ می بینیم این کلامِ زمینی نیست ؛ این کلامِ انسانی نیست ؛ این کلامِ الهی است ؛ خیر خواه انسان است ؛ راه دارد چاره دارد ؛ در مقابله با سالمان ؛ در دفاع از مظلومان حمایت و پشتیبانی کنید .

در بخش بعدی خطبه دوم با شعارهای آهنگین و حماسی امام جمعه برنامه ادامه یافت  « علی حیدر کرار ؛ خامنه ایی نگهدار ـ  ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش ـ ایی رهبرِ آزاده ؛ آماده ایم آماده ـ ما ملت حسینیم ؛ ذلت نمی پذیریم ـ ما مرد روز جنگیم ؛ بجنگ تا بجنگیم ـ می جنگیم می میریم ؛ ذلت نمی پذیریم  ـ ای لشکر صاحب زمان ؛ آماده باش آماده باش ـ بهره نبردی بی امان ؛ آماده باش آماده باش ـ ایی رهبر شهیدم ؛ رهت ادامه دارد ـ هیات منه ذله ؛ هیات منه ذله ـ الموت لمریکا الموت لاسرائیل ـ  هیات منه ذله ؛ هیات منه ذله ـ مرگ بر آمریکا ـ مرگ بر اسرائیل ـ مرگ بر وطن فروش خائن ـ مرگ بر منافق » درود بر شیعیان امیرالمؤمنین ؛ نماز جمعه های ما هر هفته بصیرت افزایی است ؛ هر هفته شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر داده می شود ؛ در روزگاری که ؛ دشمنان و طاغوتیان و فرعونیان زمان حمله کردند ,؛ هر روز ما روز جنگ است ؛ این را امام شهیدو با غیرت ما به ما یاد داد .

حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه گفت :  امام  و جدیدو خلف صالح ما به ما یاد داد که در این پیام نوروزی اش فرمود : « ادامه ی دفاع مؤثر و پشیمان کننده برای آمریکا و اسرائیل » ؛ رهبر عزیز ما فرمود : « حفظ اتحاد و همدلی ؛ حفظ اتحاد مقدس که گفته ی همان امان شهیدمان است » امام شهید ما تأکید کردند بر اتحاد ؛ دشمن صحبت از آتش بس و مذاکره می کنند ؛ خوب می دانیم هدفش چیست ؛ این دشمن نامرد نه اهل مذاکره است و نه دنبال آتش بس است بلکه هدفش این است که اتحاد را به هم بزند ؛ هدفش این است که بگو مگو بیوفتدد بینِ ملت و مسئولین ؛ چند قطبی ایجاد شود وگرنه ما در حال مذاکره بودیم به مذاکره خیانت کردند ؛ به آتش بس خیانت کردند ؛ لذا مسدود کردن تنگه هرمز به قوت خود باید بماند فکر کرد می تواند بزند و در برود ؛ تمام دنیاتون را تیره و تار می کنیم ؛ در مقابل دنیاتون می ایستیم .

امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه ئبه پیام هایی که از طرف آحاد مردم می رسد اشاره کرد و اظهار داشت : در همین شبهای بارندگی که لانچرها دارن موشک شلیک می کنند برای اسرائیل و آمریکامن با قطره ایی باران زمین بشسینم ؟ نه ؛ میام در میدان و حضور پیدا می کنم ؛ نقشه های دشمن را خنثی می کنم ؛ توطئه و فتنه ی آمریکا و اسرائیل  را خنثی می کنیم ؛ ماشاءالله به غیرتتان ؛ ماشاءالله به این مردم با بصیرت ؛ مسئولین خدمتگذار آفرین به همه ی اقشار ؛ نکاتی را هم که می بیبینیم ؛ خدمت آقای فرماندارو نماینده  انتقال می دهیم وبرای خدماتی هم که انجام می دهند دعاشون میب کنیم ـ خدایا پروردگاراتعجیل در فرج آقا امام زمان(عج)عنایت بفرما ـ نائب برحقش امام سید مجتبی خامنه ایی تا ظهورش حفظ بفرما ـ حوائج جمع حاضر بر آورده به خیر بگردان ـ مشکلان جوانان نظیر ازدواج ـ مسکن و معیشت و کار بر طرف بگردان ـ همه ی  بیماران شفای عاجل عنایت بفرما ـ باران رحمت عنایت بفرما .


ازدیگر برنامه های این هفته می توان به«  قرائت زیارت آل یاسین حجت الاسلام حسین آل کثیر ـ ویزیت رایگان به نیت رهبر امت حضرت آیت‌الله‌العظمی امام سید علی خامنه‌ای توسط کانون بسیج جامعه پزشکی شوش دانیال (ع)  ـ نوحه خوانی و ذکر مصیبت برادر پاسدار محمد عینعلی   و تست خون  توسط جمعیت هلال احمر  » اشاره کرد و از شهدایی که از تاریخ 08 فروردین ماه  1405   لغایت 14 فروردین ماه 1405 هشت سال دفاع مقدس با نثار خونشان درخت اسلام و ولایت را آبیاری کردند شهیدایی نظیر «شهید برومند میردورقی ـ شهیدرحیم چنانی ـ شهید جلیل  سرخه  ـ  شهید عبدالحسین چنانی     ـ شهید حمید ظهیریه ـ شهید سرتیپ احمدی ـ شهید جاسم عبداللهی ـ شهید ولی راد کرمی بیاتیانی ـ شهید سید نور الحسینی  و شهید صفر بساک  » یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد .

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست